Υπογραφεται την Τεταρτη η δωρεα για το Νοσοκομειο Κομοτηνης

Την Παρασκευή θα βρίσκονται στην Κομοτηνή ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ο διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας Renzo Piano

Η υπογραφή της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για τη δημιουργία του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου στο Μέγαρο Μαξίμου.
 
Στην υπογραφή, που περιλαμβάνει και τις άλλες δωρεές στον τομέα υγείας όπως το νοσοκομείο Παίδων της Θεσσαλονίκης και τον Ευαγγελισμό, που έχει ανακοινώσει το ίδρυμα, θα παρευρίσκονται ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός κ. Ανδρέας Ξανθός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γιώργος Φιλιππίδης, αλλά και στελέχη του Ιδρύματος.
 
Την Παρασκευή 23 Μαρτίου ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ανδρέας Δρακόπουλος και ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός,θα βρεθούν στην Κομοτηνή, μαζί με τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Renzo Piano, που σχεδίασε το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), καθώς και όλη την τεχνική υπηρεσία του Ιδρύματος.
 
Με την επίσημη υπογραφή της δωρεάς, και την παρουσία των στελεχών του Ιδρύματος στην Κομοτηνή, κλείνει ο πρώτος κύκλος αυτής της προσπάθειας, και ξεκινά ο δεύτερος, για την υλοποίησή της, με την ελπίδα ότι θα προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν ώστε να δημιουργηθεί ένα μοντέρνο νοσοκομείο στην περιοχή της Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.