20η αγωνιστικη Γ΄ εθνικης μπασκετ

Εντός η Α.Ε.Κ, εκτός ο ΓΑΣ

Με την 20η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, η οποία συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον καθώς έχει κάποιες πολύ δυνατές αναμετρήσεις.
 
Ο ΓΑΣ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό με 56-65 βρίσκεται πλέον στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτή την αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στόχος της ομάδας του κ. Λεμονίδη είναι το ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.
 
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται μετά απ' την ήττα στην Σίνδο η Α.Ε. Κομοτηνής, η οποία μετά την παραίτηση του Βασίλη Στοάκη και του Μεχμέτ Τσαούς Μουράτ θα υποδεχθεί την ΧΑΝΘ με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο της. Η αποστολή της Α.Ε.Κ είναι δύσκολη καθώς η ΧΑΝΘ πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν για τους κιτρινόμαυρους όμως η παραμονή μοιάζει πλέον πολύ δύσκολη. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής: 

Αίας Ευόσμου – Κένταυρος Καλλικράτειας
ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ
ΓΣ Ελευθερούπολης – Αστέρας Σίνδου
Μακεδονικός – ΑΟ Πολυγύρου
Απόλλων Καλαμαριάς – ΓΑΣ Κομοτηνή
ΜΑΣ Ε.Μαντουλίδης – ΠΣ Ευκαρπίας
Ορφέας Ν. Σκοπού Σερρών – ΜΕΝΤ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.