Συναντηση Ε. Στυλιανιδη με το ΔΣ της Πανελληνιας Ομοσπονδιας Αποστρατων Σωματων Ασφαλειας

Στην Κομοτηνή το περιφερειακό συνέδριο Β. Ελλάδας της Ομοσπονδίας

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας προσκλήθηκε ο πρώην Υπουργός και τέως βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στ.  Στυλιανίδης. Ο Θρακιώτης πολιτικός ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των τριών σωμάτων (Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού) για ό,τι έχουν προσφέρει κατά τη διάρκεια της θητείας τους στην Ελλάδα αλλά και στην ακριτική περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τους ενημέρωσε για τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της Θράκης, την μειονοτική πολιτική, τις αναπτυξιακές προοπτικές και τις δυσκολίες της ακριτικής περιφέρειας τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στην περιοχή οι συνάδελφοί τους από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό.
 
Ο  πρώην Υπουργός και τέως βουλευτής Ροδόπης επίσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προτάσεις των αποστράτων τα οποία δεσμεύτηκε, όπως και στο παρελθόν να στηρίξει με ό,τι δυνάμεις διαθέτει τώρα και στο μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. Ευάγγελος Χριστακόπουλος και το Δ.Σ. αποφάσισαν να διοργανώσουν το Περιφερειακό Συνέδριο της Βόρειας Ελλάδας στην Κομοτηνή στις 17 Μαρτίου με τη στήριξη της Τοπικής Ένωσης και του Προέδρου της κ. Γ. Τσαβδαρτζή, δείχνοντας εμπράκτως την ευαισθησία τους για τη Θράκη.
 
Η ΠΟΑΣΑ προσκάλεσε τον πρώην Υπουργό και Επίκουρο Καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη να συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής στο Πανελλήνιο Συνέδριο τους που θα γίνει στα Καμένα Βούρλα στις αρχές Ιουνίου με θέμα «Θράκη: το επόμενο βήμα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.