e-vafeiadis.gr: Ανακαλυψτε το νεο ηλεκτρονικο καταστημα των Βιβλιοχαρτοπωλειων Βαφειαδης

Το νέο, 3ο κατά σειρά, κατάστημα των Βιβλιοχαρτοπωλείων «Βαφειάδης», ηλεκτρονικό αυτή τη φορά, είναι γεγονός

Η «επέλαση» της τεχνολογίας συνήθως κρίνεται επιφυλακτικά από τους «λάτρεις» της παράδοσης. Ειδικά όταν η «παράδοση» αυτή αφορά στον χώρο του βιβλίου, όπου οι λάτρεις του «φυσικού» βιβλίου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να  το αντικαταστήσουν με το «ηλεκτρονικό».

Τι γίνεται όμως, όταν η τεχνολογία χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της σχέσης αυτής, μεταξύ βιβλίου και αναγνώστη; Η απάντηση βρίσκεται σε εγχειρήματα όπως το www.e-vafeiadis.gr. Το νέο, φιλόξενο, ευχάριστο και πρωτοποριακό e-shop έχει ως σκοπό του, να φέρει ακόμα πιο κοντά σ το βιβλίο, αλλά και στο σύνολο της γκάμας των προϊόντων που μπορεί κανείς να βρει στα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας, τους διαδικτυακούς καταναλωτές όλης της χώρας.

Σύγχρονο, μοντέρνο, καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο το e-vafeiadis.gr αποτελεί το νέο βήμα της 3ης γενιάς των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης. Μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές επιχειρήσεις του κλάδου στη Β.Ελλάδα, με μεγάλη ιστορία στην αγορά της Κομοτηνής και αρχές και αξίες που βρίσκονται προσανατολισμένες στην ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές.

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης μηδενίζουν πλέον τις αποστάσεις και σας εξασφαλίζουν την άμεση και με χαμηλό κόστος (άνω των 49 ευρώ δωρεάν) αποστολή των επιλεγμένων προϊόντων στην πόρτα σας, με ένα click.

Άμεση και ασφαλής περιήγηση σε περισσότερα από 12.000 προϊόντα
12.000 προϊόντα, με περισσότερα από 250 δημοφιλή brands, βρίσκονται στα «ράφια» του ηλεκτρονικού καταστήματος, δημιουργώντας το e-ΔΙΚΟ σας βιβλιοχαρτοπωλείο για ασφαλείς και άμεσες αγορές, στις εξής κατηγορίες:

Ο προσωπικός σας «σύμβουλος» αγορών τώρα και ηλεκτρονικά

Και επειδή ανταγωνιστικό χαρακτηριστικό των βιβλιοχαρτοπωλείων «Βαφειάδης» ήταν πάντα η μοναδική εξυπηρέτηση που παρέχουν, σε συνδυασμό με τις χαμηλές και δίκαιες τιμές, το εξειδικευμένο προσωπικό τους βρίσκεται απλά ένα click μακριά για να απαντήσει σε ερωτήσεις σας και να σας προτείνει το προϊόν εκείνο που ανταποκρίνεται στα προσωπικά σας κριτήρια. Και επειδή η έννοια του «αγαπημένου βιβλιοπώλη» παρά τις τεχνολογικές εξελίξεις ισχύει ακόμα, μέσω του e-vafeiadis.gr μπορείτε άμεσα να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο Blog, τις εκδηλώσεις, τους καταλόγους και τους διαγωνισμούς που τρέχουν, από τον χώρο εργασίας ή την οικία σας και μάλιστα πρώτοι, με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο newsletter.

Οι online επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιήσουν εύκολες αγορές από κινητό ή/και tablet χάρη στην τεχνολογία responsive template της σελίδας, ενώ οι πολλαπλοί τρόποι πληρωμής διευκολύνουν κάθε αγοραστή.

Η υπηρεσία Pick Up In-Store, δίνει τη δυνατότητα, κατά την ολοκλήρωση της online αγοράς σας, να επιλέξετε την παραλαβή της από το κατάστημα Βαφειάδης που σας εξυπηρετεί, εντελώς δωρεάν και ανεξαρτήτως κόστους.

Γνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός σύγχρονου επιχειρηματία – επαγγελματία, τα στελέχη του τμήματος Βαφειάδης B2B αναλαμβάνουν την υποστήριξη και εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών που επιθυμούν να εφοδιάσουν τις επιχειρήσεις τους. Με την επιλογή έκδοσης τιμολογίου, κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας, καλύπτετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, τις ανάγκες σας από ένα μόνο προμηθευτή.

Το νέο ηλεκτρονικό βιβλιοχαρτοπωλείο «Βαφειάδης» είναι γεγονός και είναι online! Ανακαλύψτε το!
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.