Το πανοραμα της 17ης αγωνιστικης

«Σκόνταψε» ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης με απολογισμό 12 γκολ, μία νίκη γηπεδούχων, 4 νίκες φιλοξενούμενων και 1 ισοπαλία.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοσμίου αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Δόξα Σώστη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με τέρμα του Κοτσαντίσογλου, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Λεβεντέλλης στο 63' σ’ ένα σημείο όπου η ομάδα του κ. Αϊβάζη αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Σάκη Δανίδη.

Το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε η Δόξα Γρατινής που επικράτησε έστω και δύσκολα με 1-0 της ανταγωνιστικής Αναγέννησης Παγουρίων με τέρμα του Πασχάλη στο 25ο λεπτό.

Σημαντικό διπλό στην έδρα της Ξυλαγανής πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο οποίος επικράτησε με 0-2.Για άλλη μία αγωνιστική σκόραρε το “πολυβόλο” του Μέγα, ο Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος στο 35' έκανε το 0-1, ενώ στο 81' ο Παπαρούνας σημείωσε το 0-2.

Στις νίκες επέστρεψε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που πέρασε εύκολα από την έδρα της Στρύμης με 0-3 και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν τις πολύ κακές εμφανίσεις. Τα γκολ για τον Σπάρτακο πέτυχαν οι : Γρίβας (1'), Βασιλακάκης (10', 73').

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Ελπίδα Σαπών, η οποία πήρε δύσκολο διπλό στην έδρα του Κομψάτου Πολυάνθου, επικρατώντας με 0-1 χάρη σε τέρμα του Αμέτ Ερκάν στο 35'. Η Ελπίδα βρίσκεται στο -1 από τον τέταρτο Σπάρτακο ενώ ο Σπάρτακος βρίσκεται στην 10η θέση με 9 βαθμούς.

Η έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης με την Μεσσούνη να παίρνει μεγάλο διπλό με 1-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι φιλοξενούμενοι παρά τα μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν έδειξαν σφυγμό και πλέον ανέβηκαν στους 9 βαθμούς όπου και “έπιασαν” τον Κομψάτο και την Στρύμη.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης:

Δόξα Γρατινής – Αναγέννηση Παγουρίων 1-0
Ορφέας Ξυλαγανής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2
Δόξα Σώστη – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-1
Κομψάτος Πολυάνθου – Ελπίδα Σαπών 0-1
ΠΑΟΚ Κομοτηνής – ΑΟ Μεσσούνης 1-2
Ορφέας Στρύμης – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-3
 

Η Βαθμολογία

 
1 ΠΑΟΚ Κοσμίου 42
2 Δόξα Γρατινής 40
3 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 39
4 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 36
5 Ελπίδα Σαπών 35
6 Δόξα Σώστη 24
7 Ορφέας Ξυλαγανής 17
8 ΠΑΟΚ Κομοτηνής 15
9 Αναγέννηση Παγουρίων 14
10 Κομψάτος Πολυάνθου 9
11 Ορφέας Στρύμης 9
12 Μεσσούνη 9

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.