Επεισοδιακη νικη στο ντερμπι της Ροδοπης για το Σιδηροχωρι!

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου - Δόξα Προσκυνητών 1-0 (+Video & Gallery)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχτηκε την συμπολίτισσα Δόξα Προσκυνητών με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρη στο πολύ όμορφο τέρμα του Άγγελου Μαυράκη στο 30'.

Οι 100 περίπου φίλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ έγιναν μάρτυρες ενός πολύ σκληρού παιχνιδιού στο οποίο υπήρξαν δύο αναγκαστικές αλλαγές και δύο κόκκινες κάρτες, η μία εξ αυτών σε αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή (Περτσάς).

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο δεκάλεπτο που οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι η ομάδα του κ.Στοΐνοβιτς ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στην δεύτερη φετινή της νίκη.

Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Άγγελος Μαυράκης στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με μακρινή εκτέλεση φάουλ (σέντρα-σουτ) που πέρασε απ΄όλους και αιφνιδίασε τον Νικολίτσα για το 1-0.
Από εκεί και έπειτα το σύνολο του Νίκου Μπαχαρίδη παρά την μεγάλη κρισιμότητα της αναμέτρησης δεν αντέδρασε και οι γηπεδούχοι διατήρησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διατητής Σιμίδης απέβαλλε στις καθυστερήσεις του αγώνα τον Νίκο Μπαχαρίδη και τον Παναγιώτη Πέρτσα για έντονες διαμαρτυρίες, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αποβάλλει και από την πλευρά των γηπεδούχων τον γυμναστή Στέλιο Ηλιόπουλο.

Τρομερά παράπονα για την διαιτησία του κ. Σιμίδη και των βοηθών του με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να διαφωνούν με την υπόδειξη κίτρινης κάρτας στον Παρασκευόπουλο σε φάουλ πάνω στον Μόσχο (ο οποίος οδηγήθηκε και στο νοσοκομείο) και να ζητούν κόκκινη κάρτα. 

Όπως επίσης και για την τελευταία φάση της αναμέτρησης στην οποία ο Παγώνης μπήκε στην περιοχή και φάνηκε να ανατρέπεται από τον Συνοδινό.

Μετά την μη υπόδειξη του πέναλτι άπαντες από τον πάγκο των Προσκυνητών μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Φαρμάκη να σπρώχνει τον διαιτητή και τον τελευταίο να του δείχνει κόκκινη κάρτα.
Πολύ άσχημες εικόνες που σίγουρα δεν κολακεύουν το ποδόσφαιρο του νομού μας ασχέτως με τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης.
Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή το παιχνίδι συνεχίστηκε για ένα περίπου λεπτό και τον διαιτητή να υποδεικνύει τη λήξη.

Αυτά που ακολούθησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, με την αστυνομία να οδηγεί τον διαιτητή της αναμέτρησης μέχρι τα αποδυτήρια και γενικότερα η ατμόσφαιρα να είναι “ηλεκτρισμένη”.

Τέλος, μετά τη νίκη αυτή η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έφτασε στους 10 βαθμούς και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση ενώ οι Προσκυνητές έμειναν στους 15 και πλέον βρίσκονται στο -6 από τον Ορφέα Ξάνθης που κατέχει προς το παρόν τη θέση παραμονής.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
4’ Σουτ του Σιχλιμοίρη λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

12’ Σουτ Στοΐνοβιτς με την μπάλα να κοντράρει στον Τρίχα και να καταλήγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολίτσα.

17’ Εκτέλεση φάουλ του Μαυράκη στην ¨καρδιά¨ της περιοχής με τον Πανουργιά αν και ανενόχλητος να λειτουργεί σαν αμυντικός και να στέλνει την μπάλα πλάγια.

30’ ΓΚΟΛ.Μακρινό φάουλ του Μαυράκη με την μπάλα να περνάει απ’ όλους και να καταλήγει στα δίχτυα αιφνιδιάζοντας τον Νικολίτσα για το 1-0.

37’ Σέντρα του Μαυράκη από τα αριστερά με τον Χατζήπαππα να την υποδέχεται με το στήθος και να ‘’ πιάνει’’ ωραίο ψαλιδάκι, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Νικολίτσας.

49’ Σουτ Σιχλιμοίρη μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

59’ Εκτέλεση φάουλ του Στοΐνοβιτς με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολίτσα.

66’ Δυνατό σουτ του Μαυράκη με τον Νικολίτσα να αποκρούει χαμηλά και να διώχνει σε κόρνερ.

90+1 Μακρινό σουτ του Χακάν με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

90+4 Έξαλλες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για παράβαση πέναλτι του Συνοδινού σε βάρος του Παγώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου(Ζόραν Στοΐνοβιτς):Συνοδινός, Γάιδας(52' Κρασσώνης(87' Ανδρέου)), Παρασκευόπουλος, Μίλλερ, Πλασταράς, Κούτρας, Στοΐνοβιτς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Πανουργιάς(76' Μουρατίδης), Χατζήπαππα(46' Λεφής).

Δόξα Προσκυνητών(Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος(43' Τσορτανίδης), Σιδηρόπουλος, Φαρμάκης, Τρίχας(73' Χακάν), Πότσης, Ζήνωνος(46' Γιαννακίδης), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Δραγανίδης.

Δηλώσεις Γιάννη Πουρλιάκα -Τεχνικού διευθυντή Δόξας Προσκυνητών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.