«Βολες» Στ. Σακελλιωνα προς Χρ. Μετιο με αφορμη… εναν χαιρετισμο

«Είναι κρίμα που θέλησε να εμφανιστεί πιστός στην γραμμή του κόμματός του και όχι να σεβαστεί την πραγματικότητα»

Κατά των όσων δήλωσε στον χαιρετισμό του στην κοπή της πίτας του ΕΒΕΡ ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος, στρέφεται με γραπτή του δήλωση ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.  Ο κ. Σταμάτης Σακελλίων κατηγορεί τον περιφερειάρχη πως «θέλησε να εμφανιστεί πιστός στην γραμμή του κόμματός του, αυτή την γραμμή της καταστροφολογίας και όχι να σεβαστεί την πραγματικότητα» σχετικά με τα όσα είπε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, χαρακτηρίζοντας τον λόγο του ως «προεκλογικό».
 

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:

 
«Στον χαιρετισμό του στην τελετή της κοπής πίτας του Ε.Β.Ε. Ροδόπης ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος περιέγραψε μια “μαύρη” κατάσταση μέσα στην οποία ζει η χώρα, η περιοχή και η πόλη. Αμφισβήτησε ακόμη και την έξοδο της χώρας από το καθεστώς των προγραμμάτων στήριξης το καλοκαίρι. Μέσα σε όλη αυτή την “μαυρίλα” διείδε μια φωτεινή νησίδα. Τον ίδιο, την διοίκηση του και τα έργα τους.

Προφανώς δεν άκουσε αυτά που είπε ο αρμόδιος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί περί καθαρής εξόδου. Δεν πληροφορήθηκε ούτε το γεγονός της εξόδου στις αγορές με επιτόκιο 3,5%. Δεν ξέρω αν οι αγορές θα δάνειζαν μία χώρα που όλα είναι μαύρα.
Ακόμη δεν έχει πληροφορηθεί ότι η ανεργία μειώθηκε κατά 6 μονάδες. Ούτε μάλλον γνωρίζει για την σημαντική αύξηση των ξένων επενδύσεων. Κατανοητά όλα αυτά. Αλλά για τα έργα που ισχυρίζεται ότι τα κάνει η περιφέρεια μήπως θα ήταν χρήσιμο να μας πει την στήριξη που έχει η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τα αρμόδια υπουργεία της κυβέρνησης για όλα αυτά τα έργα;

Είναι κρίμα που σε μια τέτοια εκδήλωση επέλεξε να κάνει έναν προεκλογικό λόγο. Είναι κρίμα που θέλησε να εμφανιστεί πιστός στην γραμμή του κόμματός του, αυτή την γραμμή της καταστροφολογίας και όχι να σεβαστεί την πραγματικότητα. Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Αλλά είναι επίσης προφανές ότι η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί και βαίνει βελτιούμενη. Αυτό μόνο η Ν.Δ. δεν το αναγνωρίζει και απ΄ ό,τι φαίνεται και ο περιφερειάρχης».
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.