Την πιτα του εκοψε το ΕΒΕΡ(+Βιντεο)

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών σε παράγοντες της επιχειρηματικής ζωής

Την βασιλόπιτά τους έκοψαν τα μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στις 11 Φεβρουαρίου στην Λέσχη Κομοτηναίων, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής  ηγεσίας της περιοχής, καθώς και φορέων της πόλης.

Το παρών έδωσαν παράγοντες της επιχειρηματικής και πολιτικής ζωής της Ροδόπης, μεταξύ άλλων οι κ.κ. Αϊχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά, βουλευτές Ροδόπης, Χρήστος Μέτιος, Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Γιώργος Πετρίδης, δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Σταυρίδης, δήμαρχος Μαρωνείας- Σαπών,Ανέστης Βαφειάδης, πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ, Βούλα Ελεθεριάδου, πολιτευτής της ΝΔ και η κ.Ιωάννα Χατζηαντωνίου, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, την οποία και έκοψε ακολούθως ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ. Αντώνης Γραβάνης. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν ομιλίες και απονομή τιμητικών πλακετών σε παράγοντες της επιχειρηματικής ζωής της περιοχής μας.

Ο κ. Αντώνης Γραβάνης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά εκ μέρους του ΔΣ, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες σε περιόδους οικονομικής ύφεσης, καθώς και στις νέες δράσεις που αναμένεται να λάβουν χώρα προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού τοπίου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του «ΠτΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.