Σε κοινό «αγώνα» καλεί τους προέδρους των Δ.Σ. της Περιφέρειας ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης

07.02.2018 15:24

Ενάντια στην ίδρυση 4ης Νομικής Σχολής

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Εκτάκτως συγκλήθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Διοικητικού Συλλόγου Ροδόπης, με αφορμή τις εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας που αφορούν στην πρόθεση για τη δημιουργία τέταρτης Νομικής Σχολής στην Πάτρα.
 
Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση εκφράστηκε η ομόφωνη αντίθεση τους στην εξαγγελία αυτή και αποφασίστηκε νέα συνάντηση την προσεχή Παρασκευή παρουσία των Προέδρων του συνόλου των δικηγορικών συλλόγων της Περιφέρειας του Εφετείου Θράκης και συναφών επιστημονικών φορέων.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
«Σήμερα 7 Φεβρουάριου 2018, ημέρα Τετάρτη, συγκλήθηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, με θέμα τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για την ίδρυση 4ης Νομικής Σχολής στην Πάτρα. Εκφράσθηκε έντονα η εναντίωση των μελών του Δ.Σ. για τις συνέπειες από την κίνηση αυτή, εκφράσθηκε η ομόφωνη αντίθεση στην ως άνω εξαγγελία και αποφασίσθηκε να συγκληθεί συνάντηση την Παρασκευή 9 Φεβρουάριου 2018 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης στην οποία προσκλήθηκαν οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της Περιφέρειας του Εφετείου Θράκης καθώς και οι συναφείς επιστημονικοί φορείς της περιοχής προκειμένου να εκδοθεί κοινό ψήφισμα διαμαρτυρίας».

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine