Republic of Xylagani: Mια σελιδα «για γελια»

Με εμμονή στο σκόρδο και σχόλια στο τοπικό ιδίωμα

Tα social media επικρατούν στην εποχή μας και οι λόγοι ποικίλουν. Από ενημέρωση, και ψυχαγωγία μέχρι επικοινωνία ή επαφή με φίλους και συγγενείς με τους οποίους έχουμε … χαθεί, οι περισσότεροι από εμάς περνάμε πολλές ώρες από την ημέρα μας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού μας.
 
Εμείς αγαπάμε το Facebook και ένας από τους πιο βασικούς λόγους είναι σίγουρα το γέλιο που προσφέρουν απλόχερα σελίδες καυστικού χιούμορ.
 
Όπως φαίνεται κάποιοι κάτοικοι της Ξυλαγανής, αγνώστων λοιπών στοιχείων, δημοσιεύουν στη διαδικτυακή τους κοινότητα που χαριτολογώντας βάφτισαν «Republic of Xylagani», -ήτοι «Η Δημοκρατία της Ξυλαγανής»- χιουμοριστικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, memes, αστείες εικόνες και βίντεο με καυστικά σχόλια για την επικαιρότητα και μεγάλες δόσεις «αυτοσαρκασμού». Και όλα αυτά στο τοπικό ιδίωμα της περιοχής τους, αλλά και με εμμονή στο σκόρδο, ευνόητο το γιατί…
 
Η σελίδα «Republic of Xylagani» θα σας δώσει αναμφισβήτητα τροφή για σκέψη και άφθονο γέλιο. Η μεγάλη συλλογή από θεματολογία ήδη κάνει δεκάδες χρήστες του δημοφιλούς μέσου να την επισκέπτονται καθημερινά, σχολιάζοντας με τον δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο! Χ.Κ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.