324 πολιτες στα ΤΕΠ του Σισμανογλειου το ’17 απο επιθεσεις σκυλων

Σύμφωνα με έγγραφο, κατόπιν αιτήματος του «Σπάρτακου»

Έγγραφο του Τμήματος Επαγόντων Περιστατικών του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής, έδωσε στη δημοσιότητα στη σελίδα της στο facebook η δημοτική παράταξη του «Σπάρτακου». Το εν λόγω έγγραφο προήλθε κατόπιν γραπτού αιτήματος της παράταξης σχετικά με τα περιστατικά επίθεσης σκύλων, για τα οποία επιλήφθηκε το τμήμα κατά το παρελθόν έτος.

Όπως επισημαίνεται στο έγγραφο «σας γνωρίζουμε ότι από 1/1/2017 έως 31/12/2017 προσήλθαν στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε τριακόσιους είκοσι τέσσερις (324) πολίτες οι οποίοι τραυματίσθηκαν από επιθέσεις σκύλων. Από αυτούς οι διακόσιοι πενήντα πέντε (255) ήταν κάτοικοι Κομοτηνής και οι υπόλοιποι εξήντα εννέα (69) της ευρύτερης περιφέρειας».

Σχολιάζοντας το παραπάνω έγγραφο στην ίδια ανάρτηση ο Σπάρτακος επισημαίνει πως πρόκειται για «αύξηση κάπου 50%» διευκρινίζοντας «και μιλάμε ΜΟΝΟ για τους καταγραφέντες τραυματισμούς, έτσι;»

«Αντί να μιλάμε για καθαριότητα, τουρισμό και άραθα μάραθα στην πόλη πρέπει ΕΧΘΕΣ ο Δήμος να είχε μαζέψει ΟΛΑ τα αδέσποτα σκυλιά. Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε όλοι οι δημότες αυτό το απίστευτο μπούλιγκ;» καταλήγει η ανάρτηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.