H «Παλιρροια» πηρε τους Χειμερινους Κολυμβητες Ροδοπης

Αψήφησαν τον «Θησέα» και έπεσαν στα νερά του Θερμαϊκού

Δυναμικό παρών στον 15ο  Διεθνή Χειμερινό Κολυμβητικό Αγώνα «Παλίρροια» που διεξήχθη την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στα ΚΑΑΥ της Αγίας Τρίαδας, συμμετείχαν οι Χειμερινοί Κολυμβητές Ροδόπης.

Τα μέλη της ερασιτεχνικής ομάδας του νομού μας, αψήφησαν τα κακά καιρικά φαινόμενο που έφερε μαζί του ο «Θησέας» και έπεσαν στα νερά του Θερμαϊκού, μαζί με περισσότερους από 100 χειμερινούς κολυμβητές που έδωσαν και φέτος το παρών στην διοργάνωση του Δήμου Θερμαϊκού. 

Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιεί ο Δήμος Θερμαϊκού, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Στις ακτές και τον χειμώνα», στην οποία συμμετέχει και του οποίου η διοργάνωση έχει γίνει με τη συνεργασία της εταιρείας ΑΑΕ / Αξιοποίηση Ακτών Ελλάδος. Στόχος της καμπάνιας είναι να προβάλει τις ιδιαιτερότητες των ακτών του δήμου κατά τη χειμερινή περίοδο και παράλληλα να εκσυγχρονίσει τις υποδομές τους, για να είναι επισκέψιμες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Εξαιρετική ιδέα και μιας και έχουμε και οργανωμένη πλέον ομάδα χειμερινών κολυμβητών, μπορούμε να μυηθούμε το παράδειγμα των Θεσσαλονικιών. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.