“Απεδρασε” απο τον Σωστη ο Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου!

Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1 (+Gallery)

Με το “δεξί” μπήκε το 2018 για την ομάδα του Ιάσμου που ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Δόξας Σώστη χάρη σε γκολ του Καραπάτσιου στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης στο ντεμπούτο του Ανέστη Σπυριάδη στον πάγκο του Μέγα.

Οι 30 περίπου φίλοι που βρέθηκαν στο “Ευάγγελος Αρβανιτίδης” παρακολούθησαν ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι στο οποίο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ισχυροί άνεμοι)δυσκόλευαν πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά νωθρές και φαίνονταν αρκετά επηρεασμένες τόσο από την εικοσαήμερη διακοπή όσο και από τις καιρικές συνθήκες μην απειλώντας καμία από τις δύο σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μέγας Αλέξανδρος μπήκε κάπως πιο επιθετικά χωρίς ωστόσο να απειλήσει σημαντικά, ώσπου στο 77' έπειτα από ένα περίεργο παιχνίδι που “έπαιξε” ο άνεμος στην άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα κατέληξε αριστερά στον νεοαποκτηθέντα Αντωνιάδη που με όμορφη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι “βρήκε” τον ολομόναχο Καραπάτσιο που με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και ως το τέλος ο Μέγας κατάφερε να διαχειριστεί με σοβαρότητα το επιμέρους του σκορ και να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο μέσα σε μια αν μη τι άλλο σκληρή έδρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως επανεμφάνιση  με τα μπλέ του Ιάσμου πραγματοποίησε ο Βασίλης Αντωνιάδης συνδυάζοντας μάλιστα την πρώτη την επιστροφή του στον Μέγα με μια όμορφη ασίστ.

Μετά από αυτή τη νίκη ο Ίασμος ανέβηκε στους 26 βαθμούς, 4 πίσω από τον πρώτο πλέον ΠΑΟΚ Κοσμίου ενώ η Δόξα Σώστη παρέμεινε στην 6η θέση με 14 βαθμούς.

Οι φάσεις του αγώνα:
25' Σουτ του Παπαδόπουλου λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.
40' Πάσα Βουλγαρίδη στον Κοτζατίσογλου που λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπουτσίδη.
55' Σουτ του Καραπάτσιου από τα δεξιά με τον Πατερέλη να αποκρούει χαμηλά και στην συνέχεια τον Αντωνιάδη να κάνει επιθετικό φάουλ στον Λάβδα.
77' Η μπάλα φτάνει με την συμβολή του ανέμου στον Αντωνιάδη που από τα αριστερά σεντράρει όμορφα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο αμαρκάριστος Καραπάτσιος έκανε το 0-1.
91' Ο Γιαννακιτσίδης βγαίνει μόνος του στην κόντρα επίθεση με το πλασέ του όμως να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πατερέλη και  να φεύγει άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Σώστη(Παναγιώτης Τσιπουργκένης): Πατερέλης, Μαλλιάρος, Τέφος, Ανδρίκου, Λάβδας, Παπουτσής, Παπασωτηρίου, Μουσταφά(75' Παπαδόπουλος), Βουλγαρίδης, Παπαδόπουλος, Κοτζατίσογλου(85' Μυλωθρός).

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου(Ανέστης Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αλή, Βιόπουλος, Χουσείν, Λειβαδιώτης, Κλής, Παπαρούνας, Καραπάτσιος(86' Μεχμέτ), Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης.


Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι κάντε κλικ στην κεντρική φωτογραφία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.