12η αγωνιστικη Γ΄ εθνικης κατηγοριας

Εκτός ο ΓΑΣ, εντός η Α.Ε. Κομοτηνής!

Με την 12η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής με τις ομάδες της Κομοτηνής να έχουν να δώσουν κρίσιμες «μάχες» η καθεμιά για τους στόχους που έχει θέσει.
 
Αρχικά ο ΓΑΣ, έπειτα από την σχετικά εύκολη εντός έδρας νίκη επί του Μαντουλίδη με 72-66, αναμετράται για τρίτο σερί παιχνίδι με ομάδα από τη Θεσσαλονίκη καθώς φιλοξενείται την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο της ΧΑΝΘ και στοχεύει σε νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία με συνδυασμό αποτελεσμάτων να καθιερωθεί στην τετράδα. Να σημειωθεί ότι το σύνολο του coach Λεμονίδη βρίσκεται στην τέταρτη θέση με συγκάτοικους τη ΜΕΝΤ και τον Αίαντα Ευόσμου ενώ η αυριανή του αντίπαλος βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω.
 
Η έτερη ομάδα της Κομοτηνής, ΑΕ.Κ, περνάει όπως είναι γνωστό δύσκολες ώρες και πλέον πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον φυσικό της ηγέτη, τον Γιώργο Κουτσοβασίλη, και τον Σωφρόνη Παπούη που αμφότεροι αποχώρησαν από τον σύλλογο. Παρά όμως τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο, η ομάδα του Βασίλη Στοάκη και του Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς έχει αύριο να δώσει μια πολύ κρίσιμη μάχη για την αγωνιστική της σωτηρία. Αυριανός της αντίπαλος είναι ο ουραγός Ορφέας Νέου Σκοπού που μάλιστα ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της αγωνιστικής: 

18.00, Αστέρας Σίνδου-Κένταυρος Καλλικράτειας: Σαρακενίδης-Χατζημπαλίδης (Πολυχρονίδης)
16.00, ΧΑΝΘ-ΓΑΣ Κομοτηνή: Καρακώστας-Παζόλης (Παπαδόπουλος Ν.)
18.00, Πολύγυρος-Ευκαρπία: Δημάδης-Γιαννούλης Αναστ. (Παπαγεωργίου)
18.00, Μακεδονικός-ΜΕΝΤ: Σιταρίδης-Τζιοπάνος Γ. (Αστρεινίδης)
18.00, Ελευθερούπολη-Απόλλων Καλαμαριάς: Καλέσης-Λαδάς (Στουπάκης)
18.00, ΜΓΣ Α.Ε.Κομοτηνή-Ορφέας Ν. Σκοπού: Ζαχαριάδης-Λάλλα (Γκουρτζελίδης)
18.00, Αίας Ευόσμου-Μαντουλίδης: Τσοκόλης-Πετανίδου (Μήτσιου)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.