12η αγωνιστικη Β΄ ΕΠΣ Θρακης

Επιστροφή στη δράση με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις!

Μετά από την 20ήμερη διακοπή ελέω εορτών οι ομάδες της Β' κατηγορίας επιστρέφουν και πάλι στην αγωνιστική δράση την Κυριακή στις 15:00 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
 
Την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μοιράζονται η Βιστωνίδα με τον Πανθρακικό έχοντας 26 βαθμούς. Απο τη μια ο «Πάνθραξ» δοκιμάζεται στην έδρα του Πόντου Κομοτηνής ενώ η Βιστωνίδα έχει δύσκολο έργο, καθώς κοντράρεται επίσης εκτός έδρας με τον Ηρακλή Σαπών.
 
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Άλσους καθώς ο ΑΟ Φιλίας υποδέχεται την Ένωση Ασωμάτων με φαβορί τους φιλοξενούμενους αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
 
Σε άλλες αναμετρήσεις, το Αγιοχώρι υποδέχεται τον Μύστακα σ’ ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, το Ατσάλι Αρχοντικών φιλοξενεί τη Νέα Δόξα Υφαντών, ενώ οι Ελπίδες Κομοτηνής υποδέχονται την ΑΕ. Κομοτηνής.
 
Τέλος το ρεπό του θα πραγματοποιήσει ο Αετός Μίσχου ενώ το Φανάρι θα πάρει άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς σημερινός  της αντίπαλος  είναι η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου που ως γνωστόν έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής: 

Αγιοχώρι-ΑΟ Μύστακας: Χαμαλίδης, Κελεσίδης, Πανταζής
Ηρακλής Σαπών-Βιστωνίδα Κοπτερού: Παπαγεωργίου, Γκιόσης, Γαρδικιώτης)
ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-Ένωση Ασωμάτων: Χούσκογλου, Δημητριάδης, Ντελής)
Πόντος Κομοτηνής-ΑΠΣ Πανθρακικός: Μωραΐτης, Κορομπέλης, Παναγιωτίδης)
Ελπίδες Κομοτηνής-ΑΕ Κομοτηνής: Λαπάτας, Ευγενίδου, Βόγλης)
Ατσάλι Αρχοντικών-Νέα Δόξα Υφαντών: Χαρίτσης, Κίνας, Γεωργιάδης)
ΑΟ Φαναρίου-ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου 3-0 α.α.
Ρεπό: Αετός Μίσχου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.