12η αγωνιστικη Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Ξανά στη δράση το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας!

Το μεσημέρι στις 15:00 επιστρέφει στη δράση το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας με την 12η αγωνιστική (1η αγωνιστική του 2ου γύρου) μετά από την 20ημερη διακοπή λόγω εορτών. Το 2018 αναμένεται να ξεκινήσει δυναμικά, καθώς η αγωνιστική αυτή προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα.
 
Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε τη Δόξα Γρατινής άξια πρώτη στη βαθμολογία μετά και την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Σημερινός της αντίπαλος είναι η έκπληξη του πρώτου γύρου, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, που εντυπωσίασε τους πάντες με τις πολύ θετικές του εμφανίσεις. Ο Σπάρτακος προέρχεται από τη νίκη με 0-4 στην έδρα της Αναγέννησης Παγουρίων.
 
Ο δεύτερος ΠΑΟΚ Κοσμίου «τρέχει» ένα εντυπωσιακό σερί  καθώς μετά τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Ορφέα Ξυλαγανής συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες, έχοντας διατηρήσει μάλιστα σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις  το μηδέν στην άμυνα, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο αμυντικό κομμάτι. Πρώτος της αντίπαλος για τη νέα χρονιά είναι ο «ανεβασμένος» Κομψάτος Πολυάνθου που με τον Φώτη Κωνσταντινίδη στον πάγκο δείχνει σημάδια ανάκαμψης, καθώς μετά και το μεγάλο διπλό στην έδρα του ΑΟ Μεσσούνης με 2-3 ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας και πλέον «κοιτάει» ψηλότερα.
 
Μετά τη νίκη με 2-1 επί της Δόξας Σώστη, η Ελπίδα Σαπών βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αν δεν ήταν τόσο άτυχη σε θέματα τραυματισμών (Αμέτ Ερκάν και Νάσσος Παπαδόπουλος χάνουν την σεζόν μετά από σοβαρούς τραυματισμούς) θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς. Το μεσημέρι δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που μετά και τη νίκη με 2-0 επί του Ορφέα Στρύμης «σκαρφάλωσε» στην 10η θέση.
 
Για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου ο πρώτος γύρος δεν ήταν ο αναμενόμενος καθώς έχει μείνει στο -5 από την κορυφή και δεν έπεισε μέχρι στιγμής με την αγωνιστική του εικόνα. Όμως με την σημαντική ενίσχυση του Γενάρη είναι βέβαιο πως ο Μέγας θα ανακάμψει και ο σημερινός δύσκολος αγώνας στην έδρα του Σώστη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξει πράγματα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από έναν καλό πρώτο γύρο καθώς βρίσκονται στην 6η θέση και σίγουρα έχουν ακόμη πολλά να δείξουν.
 
«Ποδαρικό» στην έδρα του θα κάνει ο Ορφέας Ξυλαγανής καθώς υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων σ’ ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση έχοντας 11 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 9η θέση με μόλις 8 βαθμούς.
 
Τέλος, στη Μεσσούνη δοκιμάζεται ο Ορφέας Στρύμης σε μία αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Πολύανθο με 2-3 βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ορφέας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής βρίσκεται στην 8η θέση με 9 βαθμούς αλλά «βλέπει» τις ομάδες που βρίσκονται πίσω του να πλησιάζουν απειλητικά. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής: 

ΑΟ Μεσσούνη-Ορφέας Στρύμης: Χαρίτσης, Τσιαβδαρίδης, Βασιλείου
ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ελπίς Σαπών: Παπαγεωργίου, Τζιώτζιος, Δανδανίδης
Κομψάτος Πολυάνθου- ΠΑΟΚ Κοσμίου: Χαμαλίδης, Γιάσαρης, Μπαλάφας
Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Δρακίδης, Χούσκογλου, Μωραΐτης
Ορφέας Ξυλαγανής-Αναγέννηση Παγουρίων: Κακουλίδης, Γκιόσης, Κοτσαρίδης
Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Άγιων Θεοδώρων: Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Καρακασίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.