Ξεκινα το νεο προγραμμα «Επιχειρουμε Εξω»

Από τη Δευτέρα η υποβολή των αιτήσεων

Ξεκινά η υποβολή των επενδυτικών σχεδίων του προγράμματος «Επιχειρούμε Έξω» με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ, που προκήρυξε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
 
Συγκεκριμένα η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής των επενδυτικών σχεδίων θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου 2018 και δικαιούχοι είναι οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες ελληνικές μεταποιητικές επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων μέσω της συμμετοχής τους σε διεθνείς εκθέσεις.
 
Η επιδότηση μπορεί να φτάσει έως τα 100.000 ευρώ και το ύψος της καθορίζεται στο 50%. Η διάρκεια ολοκλήρωσης των έργων ορίζεται σε 30 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης του επενδυτικού σχεδίου.
 
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στο www.ependyseis.gr με την πρόσκληση να μένει ανοικτή μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού και το αργότερο μέχρι τη συμπλήρωση 18 μηνών από την ημερομηνία έναρξης υποβολών. Για τη συγκεκριμένη δράση, οι αιτήσεις θα αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας.

Info
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στους  ηλεκτρονικούς συνδέσμους: www.espa.gr και www.antagonistikotita.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.