10η αγωνιστικη Γ΄ εθνικη μπασκετ

Εντός έδρας αναμέτρηση για την Α.Ε.Κ, εκτός ο ΓΑΣ!

Την Κυριακή 17/12 θα διεξαχθεί η 10η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας με τις ομάδες της Κομοτηνής να έχουν (η καθεμία για διαφορετικούς λόγους) κρίσιμα παιχνίδια πριν το ρεπό που ακολουθεί λόγω εορτών.

Αρχικά ο ΓΑΣ μετά την εύκολη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 76-52 επί του Ορφέα Νέου Σκοπού, δοκιμάζεται στη Σίνδο με τον τοπικό Αστέρα σ’ ένα παιχνίδι που η ομάδα της Κομοτηνής αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης όμως τον τίτλο αυτό καλείται να τον επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί όπου, αν ο ΓΑΣ δεν πάθει τα γνώριμα πλέον black out, που παθαίνει σε αρκετά παιχνίδια, θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη με το ροζ φύλλο αγώνα.

Από την άλλη πλευρά η έτερη ομάδα της Κομοτηνής, η Α.Ε.Κ, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Ευκαρπία με 87-69 και αύριο καλείται να αντιμετωπίσει μία εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας, την ΜΕΝΤ. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση για το σύνολο του Βασίλη Στοάκη, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίχτες, από την οποία ξεχωρίζει φυσικά η πάλαι ποτέ δόξα του ΠΑΟΚ, του ΠαναθηναΪκού, του Άρη και πολλών άλλων ομάδων, ο Γιάννης Γιαννούλης. Παρά τη δυσκολία της αναμέτρησης όμως η Α.Ε.Κ μπορεί με όπλο την έδρα αλλά και τη σοβαρή αμυντική λειτουργία, που συνήθως επιδεικνύει στα εντός έδρας ματς, να πάρει τη νίκη και να κλείσει με νίκη το 2017.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
18.00 Μακεδονικός-Κένταυρος Καλλικράτειας, Κοντογιάννης-Λεκατσάς (Αστρεινίδης)
18.00 Αστέρας Σίνδου-ΓΑΣ Κομοτηνή, Παπαγεωργίου-Παπαγερίδης (Φωτιάδης)
18.00 ΓΣ Ελευθερούπολης-ΠΣ Ευκαρπίας, Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Στουπίδης)
18.00 ΑΕ Κομοτηνής-ΜΕΝΤ, Δημάδης-Εκίζογλου (Γκουρτζελίδης)
18:00 Αίας Ευόσμου-Απόλλων Καλαμαριάς, Γαζέτας-Τσούλης (Μήτσιου)
18.00 Μαντουλίδης-Ορφέας Ν. Σκοπού, Σαρακενίδης-Χατζημπαλίδης (Τζιοπάνος)

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου
18.00 ΑΟ Πολυγύρου-ΧΑΝΘ, Καρακώστας-Παζώλης (Παπαγεωργίου)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.