Εκδηλωση παρουσιασης του προγραμματος «Επιχειρουμε Εξω»

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Έργων Στήριξης ΜΜΕ – Οικονομική Συμβουλευτική ΑΜΘ(ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ), Εταίρος του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και αρμόδια για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ».
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου  2017 και ώρα 6:00μμ στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Βασ. Γεωργίου 2Β, Κομοτηνή.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των αιτήσεων χρηματοδότησης με ημερομηνία έναρξης υποβολών 08/01/2018 και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τη δράση, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις.
 
Η συγκεκριμένη δράση αφορά στην 50% χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων και σκοπός της είναι η υποστήριξη των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων εξαγωγικών μεταποιητικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, για την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας των παραγόμενων προϊόντων τους, μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται εκτός ελληνικής επικράτειας στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες.
 
Στη δράση του ΕΠΑνΕΚ «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ » η Δημόσια Δαπάνη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνική Συμμετοχή. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.