Εκπαιδευτικοι απο εξι χωρες ερχονται στην Κομοτηνη

Για την πρώτη συνάντηση που προγράμματος ERASMUS+ «Στρατηγικές Συμπράξεις στη Σχολική Εκπαίδευση»

Στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Παραρτήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου η πρώτη διακρατική συνάντηση εταίρων, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ERASMUS+ «Στρατηγικές Συμπράξεις στη Σχολική Εκπαίδευση» με τίτλο «Bringing Europe Home at Schoοl».
 
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Ροδόπης θα φιλοξενήσει εταίρους από την Αυστρία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Λετονία, τη Ρουμανία και την Τουρκία, για τους σκοπούς του Προγράμματος και για να «φέρει» την Ευρωπαϊκή Ένωση, την κουλτούρα, τον πολιτισμό και τις ειδικές Ευρωπαϊκές Ημέρες στη σχολική εκπαίδευση μέσω ειδικών δραστηριοτήτων που θα υλοποιήσουν οι παρακάτω σχολικές μονάδες: 5ο Νηπ/γείο Κομοτηνής, 13ο Νηπ/γείο Κομοτηνής, Νηπ/γείο Άνω Βυρσίνης, 1ο Δ.Σ. Κομοτηνής, 3ο Δ.Σ Κομοτηνής, 5ο Δ.Σ. Κομοτηνής, 6ο Δ.Σ. Κομοτηνής, 8ο Δ.Σ. Κομοτηνής, Διαπολιτισμικό Δ.Σ. Σαπών, Διαπολιτισμικό Δ.Σ. Ιάσμου, 2ο Μειονοτικό Δ.Σ. Κομοτηνής, Μειονοτικό Δ.Σ. Άνω Βυρσίνης.

Οι δραστηριότητες εστιάζουν στην ανταλλαγή καλών εκπαιδευτικών πρακτικών και στη διοργάνωση κοινών μαθησιακών δράσεων στο πλαίσιο ημερών ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.