42 ψηφοι εκριναν τον νικητη των εκλογων στο Επαγγελματοβιοτεχνικο Επιμελητηριο

Νέος πρόεδρος ο Αντώνης Γραβάνης - Ποιοι εκλέγονται στο νέο ΔΣ

Μάχη για γερά νεύρα αποδείχτηκε η  χθεσινή εκλογική αναμέτρηση για την επιλογή των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.  Με το άνοιγμα ακόμη των καλπών για την καταμέτρηση των ψήφων όλα έδειχναν πως ο συνδυασμός που θα επικρατήσει τελικά θα κριθεί στο νήμα.
 
Όπερ και εγένετο, όπως καταμαρτυρούν τα τελικά αποτελέσματα που έδωσαν διαφορά μόλις 42 ψήφων υπέρ της «Συμφωνίας Ανασυγκρότησης». Συνολικά προσήλθαν 1.227 εκλογείς  που έδωσαν 624 ψήφους και ποσοστό 50,86% στον συνδυασμό «Συμφωνία ανασυγκρότησης» του Αντώνη Γραβάνη και 582 ψήφους με ποσοστό 47,43% στον συνδυασμό «Μαζί από το χθες στο αύριο» του Γιάννη Κιλτσίκη ενώ 7 ήταν τα άκυρα και 14 τα λευκά ψηφοδέλτια.
 
Έτσι, σε σύνολο 21 εδρών ο συνδυασμός του Αντώνη Γραβάνη καταλαμβάνει τις 11 έδρες του νέου ΔΣ του ΕΒΕΡ και ο συνδυασμός του Γιάννη Κιλτσίκη τις 10.
 
Όσο αφορά την κατανομή ανά τμήμα:
 
Στο Τμήμα Υπηρεσιών ο συνδυασμός «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» έλαβε 344ψήφους και έξι έδρες έναντι 321 ψήφων του συνδυασμού «Μαζί από το χθες στο αύριο» και έξι εδρών επίσης.
 
Στο Επαγγελματικό Τμήμα ο συνδυασμός «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» έλαβε 175ψήφους και τρεις έδρες έναντι 186 ψήφων του συνδυασμού «Μαζί από το χθες στο αύριο» και τριών εδρών επίσης.
 
Στο Βιοτεχνικό Τμήμα ο συνδυασμός «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» έλαβε 105ψήφους και δύο έδρες έναντι 75 ψήφων του συνδυασμού «Μαζί από το χθες στο αύριο» και μίας έδρας.
 

Οι «εκλεκτοί» των κάλπεων

Τμήμα Υπηρεσιών

Από τη «Συμφωνία Ανασυγκρότησης εκλέγονται οι:

  1. Αντώνης Γραβάνης ως επικεφαλής του συνδυασμού
  2. Χασάν Μεσούτ (98)
  3. Νίκος Ευκαρπίδης (95)
  4. Αθανάσιος Δεμίρης (58)
  5. Σπύρος Θυμικιώτης (56)
  6. Θεοδόσιος Χατζηβλασίου (47)

 
Από τον συνδυασμό «Μαζί από το χθες στο Αύριο» εκλέγονται οι:

  1. Γιάννης Κιλτσίκης ως επικεφαλής του συνδυασμού
  2. Απόστολος Ταρνανάς (95)
  3. Αντώνης Καμπουρίδης (64)
  4. Χασάν Ρετζέπ (61)
  5. Κώστας Δαμιανός (51)
  6. Νίκος Χατζηθεοδώρου (46)

Επαγγελματικό Τμήμα

Από τον συνδυασμό «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» εκλέγονται οι:

  1. Νίκος Στεργίου (81)
  2. Σταυρούλα Πεχλεβάνη (55)
  3. Ερχάν Σαριτζαλή (45)

 
Από τον συνδυασμό «Μαζί από το χθες στο αύριο» εκλέγονται οι:

  1. Παναγιώτης Αλμπανίδης (115)
  2. Ορχάν Εσάτ (54)
  3. Ανδρέας Αμαξόπουλος (31)

Βιοτεχνικό Τμήμα

Από τον συνδυασμό «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» εκλέγονται οι:

  1. Παντελής Χαβιαράς (51)
  2. Κυριάκος Δραγουμάνης (50)

 
Από τον συνδυασμό «Μαζί από το χθες στο αύριο» εκλέγεται ο:

  1. Χρήστος Ξανθόπουλος (40)

 

Αντώνης Γραβάνης
«Όλοι μαζί πλέον θα οδηγήσουμε το επιμελητήριο ένα βήμα μπροστά»

Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης ο κ. Γραβάνης δέχτηκε τα συγχαρητήρια συγγενών, φίλων και μελών του συνδυασμού για την εκλογή του ενώ στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους επαγγελματίες του νομού που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό «Συμφωνία Ανασυγκρότησης».
 
«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω» συνέχισε ο ίδιος «όλους τους συμβούλους του συνδυασμού που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Κι ακόμη να συγχαρώ τον Γιάννη Κιλτσίκη που έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα και έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, όπως και όλους τους υποψηφίους του δικού του συνδυασμού».
 
«Και οι δύο επικεφαλής καταφέραμε να πείσουμε τους επιχειρηματίες της περιοχής να έρθουν, να ψηφίσουν και να στηρίξουν. Από αύριο ξεκινά μια διαφορετική μέρα, όλοι μαζί πλέον θα οδηγήσουμε το επιμελητήριο ένα βήμα μπροστά για το καλό της περιοχής και των μελών επιχειρηματιών. Πρέπει να αναβαθμίσουμε τον επιμελητηριακό θεσμό και να καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε ως επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής. Δύναμή μας είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου» τόνισε κλείνοντας ο ίδιος. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.