Το ημερολογιο των μαθητων της Στ΄ Ταξης του 4ου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης

Φτιαγμένο από τους «υπερήρωες» της καθημερινότητας, τους γονείς, για τους υπερήρωες των παιδικών μας, και όχι μόνο, χρόνων

Ο Μπάτμαν, ο Μίκυ Μάους, ο Ποπάι, ο Αστυνόμος Σαΐνης, τα Στρουμφάκια, ο Scooby Doo και η παρέα του, ο Garfield, η Barbie, τα αξιαγάπητα Minions, ο Πίτερ Παν, o Ροζ Πάνθηρας, και ο Superman κοσμούν το ημερολόγιο των μαθητών της Στ΄ Τάξης που επιμελήθηκε και εκδόθηκε με μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής για το 2018.
 

Το πρωτότυπο αυτό ημερολόγιο, φιλοξενεί στις σελίδες του τους αγαπημένους ήρωες, των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων «παιδιών» όλου του κόσμου,  στολίζοντας κάθε μήνα του χρόνου με την ιστορία της δημιουργίας του κάθε ήρωα, επιτυγχάνοντας έτσι και τον «εκπαιδευτικό» χαρακτήρα που κάθε τι που αφορά σε παιδιά πρέπει να έχει.
 
Ένα πολύχρωμο, ευφάνταστο και πλήρες ημερολόγιο για το 2018, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα παιδιά της Στ΄ Τάξης, ούτως ώστε τα έσοδα των πωλήσεών τους, να δοθούν για την εκπαιδευτική εκδρομή που διοργανώνει ο Σύλλογος στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Βουλή, καθώς και για άλλες εκδηλώσεις της 6ης τάξης του δημοτικού που θα πραγματοποιηθούν εντός της χρονιάς, μεταξύ των οποίων και μία θεατρική παράσταση.
 

Ένα ημερολόγιο φτιαγμένο με αγάπη, από τους «υπερήρωες» της καθημερινότητας, τους γονείς για τους υπερήρωες των παιδικών μας, και όχι μόνο, χρόνων.
 
Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το ημερολόγιο, μπορούν να επικοινωνούν με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook.  N.B. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.