Με την εμπειρια της Γερμανιας στο πλευρο του Αντωνη Γραβανη η Ελενα Ορτακτσιδου

Επιμελητηριακές Εκλογές 2017 - «Η ψήφος σας, η δύναμή μας»

Με σύνθημα το «Συμμετέχω, Ψηφίζω, Σχεδιάζω, Υλοποιώ και Απολαμβάνω» η κ. Έλενα Ορτακτσίδου, ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών στην Κομοτηνή, κατέρχεται στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
 
Έχοντας ήδη «διανύσει» μια επιτυχημένη πολυετή πορεία στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ροδόπη, άλλα και η πρότερη εμπειρία της σε μια ξένη ευρωπαϊκή χώρα, η οποία θεωρείται κέντρο των εξελίξεων και των αποφάσεων για την Ευρώπη, ήτοι την Γερμανία, η κ. Ορτακτσίδου έκρινε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να αξιοποιήσει, την εμπειρία της, της εντός και κυρίως την εκτός των ελληνικών συνόρων, προς όφελος των επαγγελματικών της περιοχής μας, συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Συμφωνία Ανασυγκρότησης» του Αντώνη Γραβάνη.
 
«Η πορεία της ενήλικης ζωής μου είχε αφετηρία μια ξένη ευρωπαϊκή χώρα, την καρδιά των αποφάσεων και της οικονομίας στην Ευρώπη. Κατόπιν τετραετούς πανεπιστημιακής φοίτησης και συμμετοχής μου σε πολλά σεμινάρια, συνέδρια ανά την Ευρώπη, συναφή των σπουδών μου στην γερμανική γλώσσα και κουλτούρα, ακολούθησε η ενεργός εμπλοκή μου στην αγορά εργασίας ως υπεύθυνη γερμανικής εταιρίας με την επωνυμία “FERRARI” για συνεχόμενα έτη» εξήγησε η ίδια μιλώντας στον «ΠτΘ» διευκρινίζοντας πως «η άμεση επαφή μου τόσο με την επαγγελματική καθημερινότητα όσο και με τις δημόσιες αρχές και πιο συγκεκριμένα με το επιμελητήριο, το δεξί χέρι του επαγγελματία στην Γερμανία, συνέβαλλαν στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το επιμελετηριακό μέλλον στην πόλη μας».
 
Η εμπειρία του εξωτερικού, οι υφιστάμενες επαφές της αλλά κυρίως η ικανότητά της να δημιουργεί νέες, γεγονός αυταπόδεικτο από την έως τώρα επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία στην Κομοτηνή, είναι σύμφωνα με την ίδια τα χαρακτηριστικά εκείνα που την καθιστούν ικανή να συμβάλλει στην αναμόρφωση του επαγγελματικού κόσμου της Ροδόπης. «Στόχος μου να συμβάλλω όσο μπορώ ώστε να γίνει η πόλη μας και οι επιχειρηματίες της γνωστοί για την καινοτομία τους, τις παροχές τους, την ποιότητά τους, το ήθος και την αγάπη του για το Ευ- επιχειρείν» όπως επεσήμανε.
 
Στόχος ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί όπως εξήγησε μέσα από «ένα έτοιμο μελετημένο σχέδιο και όραμα, για ένα καλύτερο αύριο». Ένα πρόγραμμα όπως αυτό της «Συμφωνίας Ανασυγκρότησης» με στόχευση «στη βαριά βιομηχανία μας, ήτοι τον ήλιο, τη θάλασσα, το κέφι μας για τη ζωή, αλλά και την παράδοσή μας, ως ένας λαός φιλόξενος και δυνατός σε κάθε αντιξοότητα».
 
«Η ψήφος σας, η δύναμή μας» κατέληξε η ίδια. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.