Ορκιστηκαν 109 νεοι πτυχιουχοι του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης (+Gallery)

Ασφυκτικά γεμάτο το Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ για την ορκωμοσία

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ, μιας και ο μεγάλος αριθμός ορκιζόμενων προκάλεσε ένα μίνι έμφραγμα στο χώρο με πολλούς φίλους και γονείς να είναι όρθιοι στους διαδρόμους και σε όλη την αίθουσα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου η ορκωμοσία 109 νέων πτυχιούχων του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
 
Οι πτυχιούχοι παρέλαβαν τα πτυχία τους από την απερχόμενη Κοσμήτορα κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ τον όρκο ανέγνωσε η πρωτεύσασα Χαρίκλεια Αλεξίου, η οποία βραβεύτηκε από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδας με τιμητική πλακέτα, την οποία παρέδωσε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Γιώργος Μαυρίδης.
 
Η κ. Αλεξίου, αφού χαρακτήρισε μεγάλη τιμή αυτή τη βράβευση, ευχαρίστησε τους καθηγητές της που της προσέφεραν τις γνώσεις, τους γονείς της που τη στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια, και απευθυνόμενη στους συμφοιτητές τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. 

Έτοιμη η κοινωνία για καλύτερους ανθρώπους 

Στην τελετή βρέθηκε ο Αναπληρωτής πρύτανης κ. Φώτης Μάρης, ο οποίος ευχήθηκε στους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία και να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα.
 

«Η κοινωνία είναι έτοιμη και έχει ανάγκη από ανθρώπους καλύτερους από εμάς, για να φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον» σημείωσε, τονίζοντας πως η ευθύνη είναι μεγάλη, όμως η προσπάθειά τους θα μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα.
 
Με το πτυχίο τους, ανέφερε, έχουν όλες τις ικανότητες και δεξιότητες για να πετύχουν, και το πανεπιστήμιο κάνει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει τις εγκαταστάσεις, σε δύσκολους καιρούς, σε συνεργασία τόσο με την απερχόμενη, όσο και την νέα Κοσμήτορα. 

«Οι προσπάθειες που αξίζουν είναι αυτές τις οποίες μοιραζόμαστε» 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φοιτητές για τη συνεργασία, την ένταση την απαραίτητη πίεση και τη χαρά σε όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στη θέση της Κοσμήτορα, απεύθυνε η κ. Μιχαλοπούλου, που τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια τόσο οι ίδιοι, όσο και οι οικογένειες και οι φίλοι τους που τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
 

«Οι προσπάθειες που αξίζουν είναι αυτές τις οποίες μοιραζόμαστε» σημείωσε, για αυτό και τους ζήτησε να μοιραστούν αυτή της Παρασκευής με τους οικείους τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.