Δυο εκδηλωσεις ενας πολυτιμος στοχος απο το Ροταριανο Ομιλο Κομοτηνης

Χριστουγεννιάτικο Bazaar και επίδειξη μόδας για τη στήριξη των άπορων Κομοτηναίων φοιτητών και φοιτητριών

Στον τομέα της παιδείας και συγκεκριμένα στην ενίσχυση των άπορων Κομοτηναίων φοιτητών και φοιτητριών στρέφει όλες του τις δυνάμεις τη φετινή χρονιά ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής, διοργανώνοντας δύο εκδηλώσεις, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου, υπό την μορφή υποτροφίας, σε φοιτητές και φοιτήτριες καταγόμενους από την Κομοτηνή που τα έχουν ανάγκη.
 
Συγκεκριμένα ήδη από χθες, Παρασκευή έως και την προσεχή Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, στην Λέσχη Κομοτηναίων ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Χριστουγεννιάτικων Bazaar χειροποίητων ειδών, που ετοίμασαν και διαθέτουν στο κοινό της πόλης, εθελοντές, μέλη αλλά και φίλοι του Ομίλου, με στόχο την ενίσχυση του σκοπού.
 

Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και το πρωί της Κυριακής, όσοι το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα από χειροποίητα κοσμήματα, πλεκτά, διακοσμητικά, ακόμα και γλυκά και ποτά, που «κοσμούν» τα περίπτερα του bazaar και να βάλουν έτσι κατ’ αυτόν τον τρόπο το δικό τους λιθαράκι στην πρωτοβουλία του Ροταριανού Ομίλου.
 
Η συνέχεια δίνεται το απόγευμα της Κυριακής, με την επίδειξη μόδας που διοργανώνεται επίσης στην Λέσχη Κομοτηναίων, με την συμβολή της Κομοτηναίας Μαίρης Καραπαναγιώτου, μοντέλο καθώς και των επαγγελματιών συμπολιτών μας κ.κ. Σοφία Σαμουρκασίδου, Εύη Μπουτάρα, Κωνσταντίνα Δερμεντζόγλου και Νίκο Θεοδωράκη, που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά καθώς και καταστήματα της πόλης, που θα συνδράμουν στο κομμάτι της πασαρέλας.
 

Η είσοδος στην επίδειξη κοστίζει δέκα ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ποτού και το σύνολο των εσόδων θα δοθούν επίσης για την χορήγηση υποτροφιών σε άπορους φοιτητές καταγόμενους από την Κομοτηνή.
 
Η πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου κ. Μαρία Παπαδοπούλου μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχή προς το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, καθώς όπως επεσήμανε και στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το «η ισχύς εν τη ενώσει». «Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου προχωράμε πάντα με στόχο ζωής την προσφορά στην πόλη και τη στήριξη των συμπολιτών μας» τόνισε επισημαίνοντας την ανάγκη της συλλογικής προσπάθειας της τοπικής κοινωνίας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.