Καλεσμα σε ολους τους προοδευτικους πολιτες απο τον νεο φορεα της Κεντροαριστερας

Μάκης Τιμοσίδης, υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία στην ΑΜΘ «Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του κόσμου μάς έχει καταπλήξει»

Τις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς ανέλυσαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή οι υπεύθυνοι για την ΑΜΘ.
 
Το παρών έδωσαν ο κ. Μιχάλης Τιμοσίδης, υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία στην ΑΜΘ, μαζί με τους υπεύθυνους στις κατά τόπους ΠΕ, την κ. Μαρία Καρδίμη για τη Ροδόπη, τον κ. Απόστολο Φωτιάδη για τον Έβρο, τον κ. Μάκη Κωνσταντίνου για τη Δράμα και τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο για την Καβάλα. 

Προσπαθώντας για το συλλογικότερο αποτέλεσμα 

Η Κομοτηνή επιλέχθηκε ως τόπος αυτής της συνέντευξης ως κέντρο και διοικητική έδρα της ΠΑΜΘ, ανέφερε η κ. Μαρία Καρδίμη, νομαρχιακή εκπρόσωπος της επιτροπής Αλεβιζάτου, που τόνισε πως όλοι οι εκπρόσωποι της επιτροπής καταβάλλουν την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του καλύτερου και συλλογικότερου αποτελέσματος.
 
«Η σθεναρή πολιτική θέση και πεποίθηση όλων μας αποτυπώνεται στο γεγονός ότι άπαντες ως μονάδες είμαστε ανεπαρκείς, ως ομάδα όμως μπορούμε να είμαστε υπερεπαρκείς» σημείωσε, τονίζοντας πως λειτουργώντας ως ομάδα,και με τη βοήθεια των εθελοντών, των υπευθύνων για κάθε Δήμο και της συναδέρφου Βασιλικής Καρδίμη, που βοηθά πολυεπίπεδα σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο στα συντονισμό και την ηλεκτρονική διαχείριση των ενεργειών, θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το εγχείρημα. 

Ξεκινά ένα μεγάλο εγχείρημα 

Υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία στην περιφέρεια ΑΜΘ είναι ο κ. Μιχάλης Τιμοσίδης, που τόνισε πως ξεκινούν ένα μεγάλο εγχείρημα, την ανάδειξη μέσα από μία δημοκρατική και διαφανή διαδικασία νέου προέδρου του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς.
 
Εξέφρασε δε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι έχουν εμφανιστεί πάρα πολλοί εθελοντές για να υποστηρίξουν αυτό το εγχείρημα, που ξεκινά στις 12 Νοεμβρίου, και θα συνεχιστεί στις 19, αν χρειαστεί, για το οποίο έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έχουν καθοριστεί τα εκλογικά κέντρα και έχει βρεθεί το 80-90% των εφορευτικών επιτροπών.
 

Η διαδικασία της εκλογής, σημείωσε θα απαιτεί ένα μικρό τίμημα από κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν πολύ γρήγορα, με την πιστοποίηση ότι δεν υπάρχει διπλοψηφία.
 
«Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του κόσμου μάς έχει καταπλήξει. Ξεκινήσαμε διστακτικοί, όμως βλέπουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, και σε πολλές εφορευτικές έχουμε περίσσεια ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν» σημείωσε.
 
Αυτό που επιθυμούν είναι να υπάρξει διαφάνεια, εύκολη πρόσβαση όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πολίτες, σημειώνοντας πως θα υπάρχουν δύο καταστάσεις, μία για όσους θέλουν να ψηφίσουν σαν φίλοι και μία για όσους θέλουν να εγγραφούν στα μητρώα του νέου πολιτικού φορέα. 

Τι λένε οι εκπρόσωποι των υποψηφίων 

Στην συνέντευξη τύπου βρέθηκαν και εκπρόσωποι των υποψηφίων αρχηγών, με τους Λευτέρη Νεδέλκο και Κρίνα Μενεσελίδου να μιλούν για τους υποψηφίους που εκπροσωπούν.
 
«Η κεντροαριστερά και το εγχείρημα που θα συμβεί από τον επόμενο μήνα είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Ο κ. Ανδρουλάκης μέσα από την υποψηφιότητά του, έχοντας ξεκινήσει από τα κάτω και έχοντας γίνει Ευρωβουλευτής, εκφράζει τη νέα γενιά, με νέες ιδέες και ιδιαίτερα ρηξικέλευθες», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη κ. Λευτέρης Νεδέλκος, σημειώνοντας πως έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας για να καταγράψει τα προβλήματα των πολιτών.
 
«Μέσω της υποψηφιότητας του κ. Ανδρουλάκη επιδιώκουμε να προκαλέσουμε ένα δημιουργικό σοκ στο πολιτικό σκηνικό, ώστε να μπορέσει η παράταξη να ανοίξει και να αποτελέσει ένα ισχυρό πόλο στην πολιτική σημείωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο κ. Ανδρουλάκης θα έρθει σύντομα στην Κομοτηνή. 
 
Τον Σταύρο Θεοδωράκη εκπροσωπούσε η κ. Κρίνα Μενεσελίδου, που σημείωσε ότι προσέρχονται στο νέο πολιτικό φορέα με την ελπίδα να δημιουργηθεί ένα νέο πολιτικό σχήμα, με νέα πρόσωπα, νέες αρχές νέα όργανα, και ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν.
 
Περιμένουν δε τον κ. Θεοδωράκη στην περιοχή μας, αν και δεν έχει καθοριστεί ακόμα πότε θα την επισκεφτεί, υπογραμμίζοντας πως βρίσκουν κοινούς δρόμους, εξακολουθούν να τους χωρίζουν πολλά, αλλά ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρει ο φορέας, μην κάνοντας πίσω σε βασικά ζητήματα άσκησης πολιτικής και οικονομίας. 

Τα εκλογικά κέντρα στη Ροδόπη 

Το Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής
Το Συνεδριακό Κέντρο Σαπών,
Το ΚΕΠ του Δήμου Ιάσμου στον Ίασμο,
Το Δημοτικό κατάστημα Φιλύρας του Δήμου Αρριανών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.