Η παγια αναγκη για την Κομοτηνη καθαρη πολη και η εξοικονομηση πορων

Θεωρητικά οι επαγγελματίες και οι πολίτες πληρώνουν για να έχουν υπηρεσίες και παροχές. Μια από αυτές και η καλή εικόνα του δημόσιου χώρου. Αυτόν τον μήνα οι Κομοτηναίοι ζούμε κάτι το ανέλπιστο. Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του ιστού της πόλεως από τις εισόδους και τις εξόδους, το κέντρο και τις συνοικίες όλο και ανταμώνουμε συνεργεία που είτε κουρεύουν το γρασίδι είτε ξεβοτανίζουν είτε αλλάζουν λάμπες είτε διαγραμμίζουν, δείχνοντας επιτέλους ότι η πόλη στην αντίληψη τουλάχιστον των κυβερνώντων είναι πλέον το σπίτι τους, κάνοντας αυτό που κάνει κάθε νοικοκυρά κάθε ημέρα, έχοντας  συγκροτημένο πρόγραμμα εργασιών για να βάλει σε τάξη τα του οίκου της.
 

Αυτό βέβαια σχετίζεται με την πρόσληψη των περίφημων οκταμηνιτών, καλό όμως θα είναι ένας δήμος υγιής οικονομικά, όπως ο δήμος Κομοτηνής που πλέον πολλά πληρώνει και για τις επικοινωνιακές του ανάγκες, να εξασφαλίσει παγίως πρώτα τα της καθαριότητας της πόλης, κόβοντας απ’ αλλού.
 
Εξάλλου αν οι δημοσιολογούντες σχετικά με τις δράσεις του πληρώνονται, αυτό θα πρέπει να γίνεται επί ίσοις όροις, γιατί τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά ούτε νόμιμο είναι ούτε σέβεται τα ζητήματα ανταγωνισμού στον τύπο, εκτός βέβαια αν η μόνη θεσπισμένη επικοινωνιακή λειτουργία στον δήμο Κομοτηνής είναι το «γλείψιμο»!!!
 
Και πού να μην ήταν δηλαδή  κεντροαριστερής προέλευσης, δεσμευμένοι δηλαδή και σε ζητήματα κοινωνικών αξιών,  οι διοικούντες τον δήμο!!! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.