Ερχεται το αναπτυξιακο συνεδριο και στην ΑΜΘ

Στις 13-14 Νοεμβρίου θα γίνει το Περιφερειακό αναπτυξιακό Συνέδριο, παρουσία του πρωθυπουργού, στην Κομοτηνή, σύμφωνα με δηλώσεις του μέλους της Περιφερειακής Επιτροπής ΑΜΘ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάκη Χαρίτου, όπου αναμένεται να συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν τι άλλο, παρά την ανάπτυξη της Περιφέρειας.
 
Ακόμα δεν γνωρίζουμε που θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο, αν και γνωρίζοντας τους χώρους της, το πιθανότερο είναι να γίνει σε αίθουσα πέριξ της πόλης, ώστε να χωρέσουν όλοι και να μην επικρατήσει κομφούζιο, εκτός πια και αν το κάνουν στο Μέγαρο, το οποίο θα ανοίξει ξανά για τον Πρωθυπουργό.
 
Η επίσκεψη αυτή θα γίνει σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία του πρωθυπουργού στην περιοχή μας, όταν και είχε εγκαινιάσει την έκθεση Θράκη, αλλά και είχε «μπλοκάρει» την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή μας, που είχε προγραμματιστεί για εκείνη την περίοδο.
 
Αν έχει χιούμορ πάντως ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα προγραμματίσει επίσκεψη στην περιοχή μας τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, γιατί κάτι μας λέει πως αν το κάνει, το συνέδριο θα μετακινηθεί ξαφνικά νωρίτερα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του πρωθυπουργού… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.