Γευση απο τα παλια… απο τους “Mice The Swing Band”

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, η διασκευή του τραγουδιού «Όπως παλιά» του Βασίλη Καρρά είναι γεγονός

Την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά παρουσιάζουν οι “Mice The Swing Band” με τίτλο «Όπως παλιά» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Καρρά. Πρόκειται για μια διασκευή του γνωστού τραγουδιού του Βασίλη Καρρά το οποίο διασκευάστηκε σε ρυθμους swing jazz, με πολύ μεράκι από μέλη του συγκροτήματος  και τραγουδήθηκε από την μόνη γυναίκεια φωνή της μπάντας την Δήμητρα Μπαλιάκα.

Σήμερα το πρωί μάλιστα και ενώ πριν λίγο διάστημα είχε κυκλοφορήσει το σχετικό promo video στο επίσημο κανάλι του συγκροτήματος στο Youtube, αναρτήθηκε και το πρώτο επαγγελματικό βίντεο κλιπ του συγκροτήματος με την διασκευή του γνωστού τραγουδιού.

Την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι του Πόρτο Λάγος και στον παλιό Μύλο του Χαλιγιάννη απέναντι από το εμπορικό κέντρο “Kosmopolis”  υπογράφει ο κ.Θοδωρής Νικολάου, ενώ την επιμέλεια  και την παραγωγή ανέλαβε η εταιρία VSproductions. Η ηχογράφηση και τη μίξη έγιναν από τον Κριστιάν Εφραιμίδη και το mastering από τον Αλέξανδρο Χρυσίδη,

Οι “Mice The Swing Band” είναι μια νέα επταμελής μπάντα από την πόλη της Κομοτηνής η οποία διασκευάζει παλιά και νέα λαικά κομμάτια σε ρυθμούς swing. Αποτελείται από νέα παιδιά οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι απόφοιτοι του μουσικού  σχολείου Κομοτηνής και υπόσχονται η συνέχεια να είναι ακόμη πιο δημιουργική.

Τους Mice The Swing Band αποτελούν οι:

Δήμητρα Μπαλιάκα: Φωνή
Χρυσόστομος Κεπελής: Ακουστική Κιθάρα/Φωνητικά
Αλέξανδρος Κίνας: Ηλεκτρική Κιθάρα
Γιώργος Μπάτζιος: Πλήκτρα/Φωνητικά
Άγγελος Κιουρτζίδης: Άλτο σαξόφωνο
Δημήτρης Αμπελίδης: Τενόρο σαξόφωνο/Φωνητικά
Κώστας Κυριάκου: Drums

Μιλώντας στον «ΠτΘ» οι “Mice The Swing Band” μας προϊδέασαν για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια, γνωστοποιώντας πως οι επόμενες κινήσεις τους θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς προς το παρών προέχουν η προώθηση του κομματιού και οι καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, με το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα να είναι ήδη γεμάτο.

Απολαύστε τους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.