Διαγωνισμος φωτογραφιας #EUmakesmeproud απο το Europe Direct Κομοτηνης

Μέχρι τις 7 Μαΐου οι συμμετοχές

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο φωτογραφικός διαγωνισμός του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής με τίτλο #EUmakesmeproud, ο οποίος θα παραμείνει ανοικτός μέχρι και 7 Μαΐου 2017. 

Πώς μπορεί να συμμετέχει κάποιος 

Για τη συμμετοχή τους στο φωτογραφικό διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εστιάσουν στην εικόνα της ΕΕ που τους κάνει περήφανους και να την αποτυπώσουν υπό το πρίσμα του δικού τους φωτογραφικού φακού. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους, χωρίς καμία επεξεργασία και δημόσια στον προσωπικό τους λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram) με το hashtag #EUmakesmeproud μέχρι και 7 Μαΐου 2017 στις 23:59. 

Πώς θα γίνει η ανάδειξη του νικητή 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης στις 9 Μαΐου 2017, το Europe Direct Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει δρώμενα στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής. Κατά τη διάρκεια των δρωμένων οι φωτογραφίες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα συμπεριληφθούν σε σχετική έκθεση στην Κεντρική Πλατεία όπου θα αξιολογηθούν από τους περαστικούς, οι οποίοι θα ψηφίσουν την αγαπημένη τους. Ο φωτογράφος της νικητήριας φωτογραφίας θα κερδίσει ένα μοναδικό δώρο έκπληξη. 

Διευκρινήσεις 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες της ΕΕ και των υποψήφιων προς προσχώρηση κρατών που διαμένουν στην Ελλάδα μέχρι και τη λήξη του διαγωνισμού, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Σε περίπτωση ανάδειξης ανήλικου νικητή, για την επίδοση του δώρου απαιτείται έγγραφη άδεια από τους γονείς/κηδεμόνες. Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που πληρούν τα χρονικά και ποιοτικά κριτήρια που περιγράφονται παραπάνω. Σε περίπτωση ισοψηφίας κάποιων συμμετοχών, ο νικητής θα αναδειχτεί μέσω κλήρωσης, η οποία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη σελίδα του Europe Direct στο facebook, (facebook.com/EDICKomotini) σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Διάρκεια διαγωνισμού: από 11/4/2017 μέχρι και 7/5/2017. Για όποια ερώτηση, το Κέντρο Europe Direct είναι διαθέσιμο στο email [email protected]
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.