Η βουκολικη εμπειρια του Νικου Παππα στον Εχινο σε ζωντανη συνδεση με την ΕΡΤ!

Οι κάτοικοι του εξέθεσαν μια σειρά από προβλήματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, Xanthi2.gr, από τη Σταυρούπολη ξεκίνησε χθες την περιοδεία του στη Θράκη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, όπου τον υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος και στην συνέχεια συνάντησε και τους κτηνοτρόφους της περιοχής.
 
Μια περιοδεία που ήρθε να επικυρώσει την απόφαση της κυβέρνησης για την εγκατάσταση δωρεάν δορυφορικών κεραιών για την λήψη του σήματος ελεύθερων ελληνικών τηλεοπτικών δικτύων από τους μόνιμους κάτοικους ορεινών οικισμών της Θράκης και των νομών Δωδεκανήσου, Σάμου και Χίου.    
 
Νωρίτερα είχε περάσει από το Δ’ Σώμα Στρατού όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής αντιστράτηγος,  Γεώργιος Καμπάς, ενώ ακολούθησε η επίσκεψη του κυρίου  Παππά στο δημαρχείο της Μύκης όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο, Καπζά Τζεμήλ.
 

Στον οικισμό του Εχίνου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με κατοίκους και με τη συνοδεία των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στην Ξάνθη, Ζεϊμπέκ, Γιαννακίδη και Στογιαννίδη. Εκεί υπήρξαν διάφοροι κάτοικοι που επεσήμαναν στον Νίκο Παππά ότι για πρώτη φορά είδαν υπουργό εκτός προεκλογικής περιόδου στο χωριό τους καθώς και ότι όποιος κάθεται στο συγκεκριμένο καφενείο, στη συνέχεια γίνεται Πρωθυπουργός!
 
Ο υπουργός επί των καναλιών και της ενημέρωσης, αντιπαρήλθε λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός τού ζήτησε να βρεθεί στην περιοχή και να ρωτήσει αν οι κάτοικοι είναι ευχαριστημένοι από την κυβέρνηση και τους βουλευτές!
 
Οι κάτοικοι του εξέθεσαν μια σειρά από προβλήματα (απλήρωτοι καπνοπαραγωγοί, δασικοί χάρτες, γλώσσα στήριξης στα νηπιαγωγεία). Ο κ. Παππάς έδωσε στοιχεία για το πρόγραμμα για την τηλεοπτική πρόσβαση στους ελληνικούς σταθμούς.
 
Ο δήμαρχος Μύκης, Καπζά Τζεμήλ, τόνισε ότι από την Παρασκευή οι κάτοικοι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις για το πρόγραμμα. Αμέσως μετά το καφενείο, ο υπουργός επισκέφθηκε το ΤΕ Εχίνου ενώ παραχώρησε συνέντευξη, ζωντανά στην ΕΡΤ1. Μάλιστα, την ώρα της συνέντευξης δίπλα από το Ηρώο, όπου έγινε η σύνδεση πέρασε ένα κοπάδι με μουλάρια(!) κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο.
 
Ο Νίκος Παππάς κατέληξε στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου είχε σύσκεψη με τη Νομαρχιακή Επιτροπή και τους βουλευτές, παρουσία των συνεργατών του και έφαγαν λαϊκά σε ταχυφαγείο του Εχίνου μακριά από πρωτόκολλα επίσημων γευμάτων μια και έπρεπε να φύγει κατευθείαν για την ορεινή Ροδόπη… Δ.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.