Κλειστο για το Σαββατοκυριακο της 25ης Μαρτιου το Sultan Tepe

 Κλειστό βρήκαν το εστιατόριο Sultan Tepe το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαρτίου, ανήμερα της εθνικής εορτής, οι πελάτες του που είχαν κάνει κρατήσεις ή αποφάσισαν εκείνη την ώρα να το επισκεφτούν, μιας και είχε σφραγιστεί από την εφορία, η οποία σε έλεγχό της το προηγούμενο βράδυ επέβαλε την 48ωρη σφράγιση της επιχείρησης, λόγω παραβάσεων που διαπίστωσε.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του εστιατορίου, ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στις 3.00 π.μ. της 25ης Μαρτίου, και σε λιγότερες από 6 ώρες και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση η υπηρεσία προέβη στη σφράγιση της επιχείρησης, παρόλο που όπως τονίζει, δίδεται στον επιχειρηματία το δικαίωμα να υποβάλλει εγγράφως στην Υπηρεσία, εντός είκοσι ημερών από την παραλαβή των διαπιστώσεων, τις απόψεις του.

Τονίζουν δε πως σεβόμενοι τους 25 υπαλλήλους που απασχολούνται στην επιχείρησή αλλά και όλους τους πελάτες τους, θα ασκήσουν κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να διαπιστώσουν την ορθή εφαρμογή του νόμου, ζητώντας συγγνώμη από τους πελάτες τους για την ταλαιπωρία.

Η ανακοίνωση του εστιατορίου έχει ως εξής:
«Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις των υπαλλήλων της εφορίας, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 25-03-2017 και ώρα 03:00 π.μ. στο κατάστημά μας, διαπιστώθηκαν παραβάσεις, οι οποίες όπως ρητά αναφέρεται στο έγγραφο τους “επισύρουν” την επιβολή 48ωρης σφράγισης της επιχείρησης. Σε λιγότερες από 6 ώρες και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, προκειμένου να προβούμε τουλάχιστον σε ενέργειες για την προστασία των ευπαθών προϊόντων μας, η υπηρεσία προέβη στη σφράγιση της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τα άρθρα 62 και 28 Ν.4174/2013 και άρθρο 6 Ν.2690/1999 δίδεται στον επιχειρηματία το δικαίωμα να υποβάλλει εγγράφως στην Υπηρεσία, εντός (20) ημερών από την παραλαβή των διαπιστώσεων, τις απόψεις τους. Ωστόσο, στην ελληνική πραγματικότητα, το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί όπως φαίνεται ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ της ποινής(!).

Σεβόμενοι τους 25 υπαλλήλους που απασχολούνται στην επιχείρησή μας αλλά και όλους τους πελάτες μας, θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να διαπιστώσουμε την ορθή εφαρμογή του νόμου. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία σας προκαλέσαμε. Ραντεβού τη Δευτέρα 27-03-2017.».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.