Δωρεαν θεατρικη παρασταση για τα παιδια των εκπαιδευτικων της ΑΜΘ

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κύτταρο

Μια δωρεάν θεατρική παιδική παράσταση δίνει τη δυνατότητα η ΟΛΕΜΕ να παρακολουθήσουν τα παιδιά των εκπαιδευτικών των ΕΛΜΕ της περιφέρειας ΑΜΘ. Πρόκειται για την θεατρική παράσταση « Το Γαϊτανάκι » η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου (Πρώην Rex) την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 το πρωί.
 
Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της ΟΛΜΕ, και συγκεκριμένα στις δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά των συναδέλφων των ΕΛΜΕ.
 
Το μουσικοχορευτικό έργο της Ζωρζ Σαρή «Το Γαϊτανάκι» με το ομώνυμο τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα παρουσιάσει στην Κομοτηνή η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης.

Λίγα λόγια για το έργο 

Πρόκειται για ένα έργο που δίνει μηνύματα στα παιδιά για έναν κόσμο καλύτερο, με ειρήνη, δικαιοσύνη, ελπίδα και αγάπη για όλους, φωτίζοντας ξανά τα πρόσωπά τους με χαμόγελα!
 
Ο Κυρ –Νικόλας ζει ήσυχα παρέα με τα βιβλία του, μέχρι τη στιγμή που ένα τραγούδι γεννά μέσα του μια μεγάλη ιδέα. Όλα τα παιδιά της γης μια δεδομένη στιγμή να πιαστούν χέρι- χέρι και ν’ αγκαλιάσουν τη γη που είναι στρογγυλή.
 
Παίρνει το χάπι της νεότητας από το γιατρό Ξανανιώνη και ξεκινά να μεταδώσει στον κόσμο την ιδέα του. Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει… Θα καταφέρει να φτιάξει το Γαϊτανάκι της ειρήνης;
 
Ένα μαγευτικό σκηνικό με 7 ηθοποιούς και 3 παιδάκια που χορεύουν, τραγουδούν και επικοινωνούν με τα παιδιά! Μια παράσταση με πολύ χιούμορ, γέλιο, συγκίνηση και ανατροπές. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.