Η κυρια Αη Βασιλη για πρωτη φορα στην Κομοτηνη!

Η γυναίκα του Αη Βασίλη αφήνει για λίγο τις προετοιμασίες της για την Πρωτοχρονιά, τους αγαπημένους τάρανδους του Άγιου Βασίλη και το εργαστήριο με τα ξωτικά και έρχεται για πρώτη φορά στην Κομοτηνή να συναντήσει φίλους, μικρούς και μεγάλους!
 
Η κυρία Santa Claus θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του Βιβλιοχαρτοπωλείου Βαφειάδης στη Βενιζέλου, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρες 10:30-14:30 & 18:00-21:00!
 
Την ημέρα αυτή θα συνομιλήσει με τους μικρούς της φίλους, θα φωτογραφίζεται μαζί τους, θα υπογράφει Χριστουγεννιάτικα βιβλία, ενώ θα προσφέρει και διάφορα γλυκίσματα!
 
Όλα τα παιδάκια που θα την επισκεφτούν εκείνη την μέρα, μπορούν να μπουν σε κλήρωση για περισσότερα από 120 παιδικά δώρα (παιδικά βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια, puzzle, Playmobil & Lego), που θα δωρίσουν τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης!
 
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα, ενώ η λίστα των δώρων με τους νικητές θα αναρτηθεί στη σελίδα των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης στο Facebook και θα αποσταλεί με email στους συμμετέχοντες.Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.