Το κινηματογραφικου «μενου» της εβδομαδας

«Lion» και «Bachelor» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό «μενού» της εβδομάδας στα Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την ελληνική κωμωδία «Bachelor» του Αντώνη Σωτηρόπουλου, η συνέχεια των blockbuster ταινιών Underworld, όπως και η δραματική Lion με τους Νικόλ Κίντμαν, Ντεβ Πατέλ, Ρούνι Μάρα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παράλληλα συνεχίζουν κι αυτή την εβδομάδα οι προβολές της περιπέτειας φαντασίας «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» η οποία μας μεταφέρει και πάλι στονμαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, της δραματικής «Σύμμαχοι» με τους Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Λίζι Κάπλαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και, στην κατηγορία των animation οι ταινίες «Τρεχάτε ποδαράκια μου» και «Το κυνήγι των χαμένων βελανιδιών».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Bachelor

Ένα «λάθος» της νύφης φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν` ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας. 

Underworld: Αιματοχυσία

Η Σελέν έχει ανοίξει δύο μέτωπα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις. Η πιο άμεση προέρχεται από τη φυλή των λυκανθρώπων, που έχουν πια βρει τον υπέρτατο ηγέτη στο πρόσωπο του Μάριους, ο οποίος έχει μπολιάσει με φανατισμό και μίσος τους σαρκοβόρους ακολούθους του. Η δεύτερη και πιο ύπουλη έρχεται από μια άλλη φατρία βρικολάκων που την έχουν προδώσει. Μοναδικοί της σύμμαχοι είναι ο Ντέιβιντ και ο πατέρας του, ο Τόμας. Η Σελέν θα πρέπει να βάλει ένα τέλος στην αιώνια διαμάχη μεταξύ λυκανθρώπων και βρικολάκων, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να κάνει την υπέρτατη θυσία. 

Lion

Στη βόρεια Ινδία, ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο και ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στη χαοτική Καλκούτα. Εκεί γίνεται ένα από τα ημι-άγρια παιδιά του δρόμου και σαν από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει από πολλούς κινδύνους, καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο. Τελικά, ο Σαρού υιοθετείται από ένα ζευγάρι Αυστραλών, οι οποίοι τον μεγαλώνουν με αγάπη. Ο Σαρού, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του. 

Σύμμαχοι

Κατά τη διάρκεια του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, το 1942, στην Καζαμπλάνκα, ο Μαξ Βάταν, ένας βρετανός πληροφοριοδότης, γνωρίζεται με τη Μαριάν Μποσεζούρ, μια γαλλίδα αντιστασιακή. Οι δυο τους θα ερωτευτούν κατά τη διάρκεια μιας αποστολής δολοφονίας και όταν ξανασυναντηθούν έπειτα από καιρό στο Λονδίνο, ο έρωτάς τους θα αναζωπυρωθεί. Οι αμφιβολίες όμως του Μαξ για την Μαριάν θα τον οδηγήσουν στο να προχωρήσει σε έρευνα για να μάθει ποια ακριβώς είναι. 

Τρεχάτε ποδαράκια μου 

Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ, θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Μπλε Ρυάκι. Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι απλή συγκάλυψη για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους. Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Μπλέ Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής. 

Το κυνήγι των χαμένων βελανιδιών 

Ο Φράνκι, ένας κουλ σκίουρος με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μια εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του. Ο καλός του φίλος, Κόντι, θα του υπενθυμίσει: αν δεν πάρει πίσω τους κλεμμένους καρπούς, οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται 

Στην περιπέτεια «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» επιστρέφουμε στον διάσημο Κόσμο των Μάγων που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μέσα από τη σειρά των μπεστ σέλερ βιβλίων της, Χάρι Πότερ. Πρωταγωνιστής είναι ο Νιουτ Σκαµάντερ, ο διασημότερος μαγικοζωολόγος του Κόσμου των Μάγων, ο οποίος στα ταξίδια του έχει συναντήσει και καταγράψει χιλιάδες μαγικά πλάσματα.
Η ταινία ξεκινά το 1926 με τον Νιουτ Σκαμάντερ να έχει μόλις ολοκληρώσει μια παγκόσμια εξόρμηση προκειμένου να βρει και να καταγράψει μια εντυπωσιακή γκάμα από μαγικά πλάσματα. Φτάνοντας στην Νέα Υόρκη για μια σύντομη στάση, θα μπορούσε να έχει περάσει και φύγει χωρίς το παραμικρό περιστατικό… αν δεν ήταν ένας Άμαγος (Μαγκλ για τους Αμερικάνους), με το όνομα Τζέικομπ, μια παραπεταμένη μαγική βαλίτσα και η απόδραση μερικών από τα φανταστικά ζώα του Νιουτ, που μπορούν να δημιουργήσουν μπελάδες, τόσο στον Κόσμο των Μάγων, όσο και των Άμαγων…

Μόνο Σάββατο και Κυριακή 

Οι ευχούληδες

Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο Μπραντς, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.