Run-Santa Run

Φέτος ο αργοπορημένος Αη Βασίλης τρέχει…

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας παράξενης καταδίωξης μέσα στην πόλη της Κομοτηνής. Πολλοί κάτοικοί της δήλωσαν ότι είδαν τον Αη Βασίλη……να «τρέχει»….μα τι συμβαίνει;
 
Γιατί «τρέχει» ο Αη Βασίλης ? Μια Πόλη… μια Δράση… ένας Κοινός Σκοπός. H ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun & Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, συνδιοργανώνουν έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα στη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 14-22 Ιανουαρίου 2017«Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα».
 
O ξεχωριστός αγώνας δρόμου περίπου 2 χλμ με αφετηρία την Τσανάκλειο Σχολή, θα πραγματοποιηθεί γύρω από το κέντρο της πόλης, και ο τερματισμός, στην κεντρική πλατεία, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!
 
Οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν από τους διοργανωτές σκουφάκι του Αη Βασίλη και θα τρέξουν με σκοπό τη συγκέντρωση ελαιολάδου, για την ενίσχυση της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.
 
«Στην προσπάθειά αυτή, καλούμε όλους τους αθλητικούς συλλόγους και όλους τους συμπολίτες μας, να τρέξουν.. με τον Άη Βασίλη» αναφέρουν οι διοργανωτές σε σχετικό τους μήνυμα.
 
Φοράμε λοιπόν τα αθλητικά μας παπούτσια και τρέχουμε μαζί με τον Αη Βασίλη… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.