Σημερα η κρισιμη μερα για τους φοιτητες Κοινωνικης Διοικησης

Στη συνέλευση των καθηγητών του Τμήματος θα κριθεί το μέλλον της κινητοποίησης

Σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα κριθεί το μέλλον της κατάληψης που πραγματοποιούν τα μέλη του συλλόγου φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης, μιας και θα πραγματοποιηθεί Συνέλευση του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης.

Η συνέλευση στην προηγούμενη συνεδρίασή της είχε άρει τον περιορισμό του αριθμού των φοιτητών που πέρασαν τα κριτήρια στις εξεταστικές περιόδους για εισαγωγή στην κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας, επιτρέποντας την εξέταση των φοιτητών εισαγωγής 2015 σε συνέχεια  της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2016 στα δύο μαθήματα κριτήρια.

Παρόλα αυτά οι φοιτητές, που ζητούν ελεύθερη εισαγωγή στο μάθημα χωρίς κριτήρια, αντέδρασαν και προχώρησαν στην κατάληψη του Τμήματος, που διαρκεί μέχρι και σήμερα με την έκβαση της Συνέλευσης να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι φοιτητές στο μεταξύ πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά πορεία διαμαρτυρίας στην Κομοτηνή για να ενημερώσουν το κοινό για τα αιτήματά τους, ενώ έκαναν στάση στο Δημαρχείο της Κομοτηνής, όπου επέδωσαν ψήφισμα στον πρόεδρο του ΚΕΜΕΑ κ. Γιάννη Γκαράνη, μιας και η δομή απορροφά μεγάλο αριθμό φοιτητών για πρακτική και θα υποστεί τις συνέπειές των περικοπών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.