Οι «Κομοτηναιικες» συμμετοχες της ΔΕΘ

Σε συνέχεια των χθεσινών αναφορών για τους «δικούς μας» ανθρώπους που παρευρίσκονται στην ΔΕΘ, είτε ως επαγγελματίες είτε ως επισκέπτες, μεταξύ άλλων είδαμε σήμερα και την νέα πρόεδρο της Ν. Τσανακλή κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου η οποία κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης παρευρέθηκε στην ομιλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφης Γεννηματά με την οποία και φωτογραφήθηκε.
 

Στις Ροδοπίτικες παρουσίες καταγράψαμε και αυτή του προέδρου κ. Ανέστη Βαφειάδη και του γενικού γραμματέα της ΟΕΒΕΣ, οι οποίοι επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων τα περίπτερα της ΓΣΕΒΕΕ όπου φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο της κ. Γ.Καββαθα, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης όπου συναντήθηκαν με τον πρύτανη κ. Αθανάσιο Καραμπίνη και τον αντιπρύτανη κ. Φώτη Μάρη καθώς και τα περίπτερα των επιμελητηρίων της Ροδόπης στηρίζοντας τους τοπικούς επαγγελματίες στην προσπάθεια προβολής των προϊόντων και του τόπου μας.
 

«Δικές μας» συμμετοχές όμως είχαμε και εκτός του Εκθεσιακού Κέντρου, πέραν των εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ από την Ροδόπη αλλά και των εκπροσώπων του Συλλόγου Εργαζομένων του Σισμανογλείου μία μέρα πριν την επίσημη έναρξη, καθώς ανάμεσα στο μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στην πορεία του Σαββάτου, διακρίναμε και το μέλος της ΛΑΕ κ. Μουσταφά Τσολάκ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.