Διευθυντη «ψαχνει» το Γυμνασιο Ν. Καλλιστης

Μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι εκπαιδευτικοί που συγκεντρώνουν τα νόμιμα προσόντα του Ν. Ν.4327/2015 -εκτός των ήδη τοποθετηθέντων διευθυντών σχολικών μονάδων- για την κάλυψη της κενούμενης θέσης Διευθυντή του Γυμνασίου Ν. Καλλίστης σύμφωνα με την προκήρυξη που εξέδωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης. 

Τα δικαιολογητικά 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία καλούνται μαζί με την αίτησή τους να καταθέσουν:
 
1. Βιογραφικό σημείωμα
2. Αντίγραφα τίτλων σπουδών και μετεκπαίδευσης
3. Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών
4. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στις Τ.Π.Ε.
5. Αντίγραφα άλλων σχετικών τίτλων που τυχόν έχει αποκτήσει ο υποψήφιος
6. Βεβαιώσεις ή υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση, στην καθοδηγητική και διοικητική εμπειρία καθώς και τη συμμετοχή σε υπηρεσιακά συμβούλια τα οποία πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση.
7. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 με την οποία βεβαιώνεται ότι α) ο εκπαιδευτικός δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα με την ποινή της προσωρινής ή της οριστικής παύσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007 Α΄ 26) και β) δεν συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παρ. 1 του άρθρου 8 του ίδιου κώδικα, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 17 του ν. 4327/2015. Οι υποψήφιοι αποστέλλουν στο Γυμνάσιο Ν. Καλλίστης όλα εκείνα τα στοιχεία που προβλέπονται στην παρ.4 του άρθρου 19 του ν. 4327/2015, τα οποία πρέπει να λάβει υπόψη ο Σύλλογος Διδασκόντων κατά τη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας.
 
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν ανήκουν οργανικά στη Διεύθυνση Δ.Ε Ροδόπης θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους τόσο στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της οργανικής τους θέσης όσο και στη Διεύθυνση Δ.Ε Ροδόπης. Ο φάκελος όμως της υποψηφιότητας με τα συνοδευτικά στην αίτηση δικαιολογητικά υποβάλλεται μόνο στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της οργανικής θέσης η οποία είναι αρμόδια για τη μοριοδότηση του υποψηφίου. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.