Ανταμωσα εναν φιλο μου βγαλμενο απ’ τα παλια…

Ο παραπάνω στίχος του Φίλιππου Πλιάτσικα, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αξέχαστης βραδιάς που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαμώνες του ΟΧΤΩ, το βράδυ της Δευτέρας, στην «επιστροφή» του μαγαζιού μετά τις απαραίτητες ολιγοήμερες Αυγουστιάτικες «ανάσες» των υπευθύνων και των εργαζομένων του.
 
Ο φίλος και βασικός συντελεστής μιας βραδιάς γεμάτη μουσική, όμορφες αναμνήσεις και διάχυτη νοσταλγία στην ατμόσφαιρα δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Πισκιούλη, απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ, αλλά και της «Διεξόδου», για τους μυημένους!
 
Στην Αθήνα πλέον ο Αλέξανδρος, εργαζόμενος στο Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά με τη μουσική, τη μεγάλη του αγάπη, πάντα αχώριστος, παραμένει άλλωστε και μέλος των Balkanatolia.
 
Τέσσερα χρόνια από την τελευταία επίσκεψή του στην Κομοτηνή, την πόλη των φοιτητικών του χρόνων, αντάμωσε κι αυτός αγαπημένους φίλους, που δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ξαναδούν, χαρίζοντάς μας μια βραδιά από τα παλιά… Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ακμαίος, ακούραστος – μιας και το Live είχε διάρκεια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες – και πιστός του Σαββοπουλικού ρητού «ιστορία γράφουν οι παρέες» έγραψε ακόμη μια ανεξίτηλη σελίδα στο πέρασμά του από την πόλη! Μέχρι την επόμενη… Θ.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.